webdesign by dsigno http://www.dsigno.nlhttp://www.dsigno.nlshapeimage_2_link_0

Renovatie

Renovatie

HomeHome.htmlHome.htmlshapeimage_3_link_0
NieuwbouwNieuwbouw.htmlNieuwbouw.htmlshapeimage_4_link_0
VerbouwVerbouw.htmlVerbouw.htmlshapeimage_5_link_0

Renovatie

OnderhoudOnderhoud.htmlOnderhoud.htmlshapeimage_6_link_0
ProjectenProjecten.htmlProjecten.htmlshapeimage_7_link_0
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_8_link_0

Wat is het verschil tussen renoveren en verbouwen? Renoveren (van het latijnse renovare = vernieuwen) is alles wat vervangen of hersteld moet worden aan uw woning of pand. Denk aan het vervangen van kozijnen, het isoleren van vloeren of daken of het opnieuw voegen van een gevel.


Bouwbedrijf van G. van Werven is gespecialiseerd in renovatieklussen. Of het nu gaat om het vervangen van een heel kozijn, of een gedeelte ervan, wij doen het.


Hoe maak je van een monumentaal pand een moderne leefruimte zonder de authentieke stijl te verliezen?
Dit kan alleen gedaan worden door mensen die verstand hebben van hun vak. Bij bouwbedrijf G. van Werven werken zulke mensen. Bij wie het vakmanschap om zo te zeggen in de genen zit.Renovatie

Gotisch Huis Kampen

Een erg interessante renovatieklus voor ons was het renoveren van het dak van het Gotisch Huis in Kampen. Dit is een koopmans- of patriciërswoning aan de Oudestraat in Kampen.  Dit huis is omstreeks 1500 gebouwd; geen alledaagse klus dus! Er moest een compleet nieuw pannendak op. Maar dan wel authentiek oude pannen. Een specifiek productieproces leverde uiteindelijk het gewenste resultaat op!