webdesign by dsigno http://www.dsigno.nlhttp://www.dsigno.nlshapeimage_2_link_0

Home

NieuwbouwNieuwbouw.htmlNieuwbouw.htmlshapeimage_3_link_0
VerbouwVerbouw.htmlVerbouw.htmlshapeimage_4_link_0
RenovatieRenovatie.htmlRenovatie.htmlshapeimage_5_link_0
OnderhoudOnderhoud.htmlOnderhoud.htmlshapeimage_6_link_0
ProjectenProjecten.htmlProjecten.htmlshapeimage_7_link_0
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_8_link_0

Home

Welkom op de site van bouwbedrijf G. van Werven uit Kampen, sinds 1850 een gerenommeerd bouwbedrijf. Het leveren van goede kwaliteit tegen een goede prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Ons werk is pas klaar als de klant tevreden is!


We zijn gespecialiseerd in kleinere projecten: renovatie, onderhoud, nieuwbouw, verbouw. Projecten waar kwaliteit voor nodig is! Verder werken we met partners die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied, onderaannemers met wie we al jaren een goede relatie onderhouden.


Unieke projecten

Bouwbedrijf G. van Werven is geen seriebouwer. Dat wil zeggen, de projecten die we doen zijn uniek en zo behandelen wij ook onze klanten en opdrachtgevers. Een verbouwing van een boerderij, nieuwbouw, of een unieke dakrenovatie waarbij een pannendak uit de 14e eeuw opnieuw gemaakt werd. Onze 14 werknemers zijn stuk voor stuk vaklieden op hun gebied.


Op deze website vindt u informatie over ons bedrijf, wat we voor u kunnen betekenen, contactgegevens, voorbeelden van projecten. U kunt naar aanleiding hiervan contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Welkom

Historie en profiel

Bouwbedrijf G. van Werven is geen eendagsvlieg. We staan sinds 1850 ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Kwaliteit kent dus geen tijd.


Het bedrijf bestaat uit 14 werknemers, toppers op hun vakgebied. Wij zijn gewend om te denken in oplossingen, niet in problemen. Op uw verzoek verzorgen wij het hele traject, van ontwerp tot oplevering. Tot u tevreden bent!